Opgeruimd staat netjes!

Weet u niet meer waar te beginnen met opruimen en verlangt u naar een opgeruimd huis? Met alle plezier helpen wij u daarbij. 

Voor veel mensen is opruimen niet makkelijk of hebben weinig tijd en kan dit als vervelend worden ervaren. Voor u zelf en ook voor uw omgeving. Hoe fijn is het om daarbij hulp te krijgen zodat u weer kunt genieten van uw huis. Een opgeruimd huis is, is een opgeruimd hoofd, minder stress en zal u een gelukkiger mens maken. Samen gaan wij ervoor om dit doel te bereiken!

Een opgeruimd huis met structuur, daar gaan wij voor!

Waarom een opruimcoach?

Een opgeruimd huis met structuur hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je moet alleen de juiste mensen kennen om je te helpen!

Omdat het om uw eigen spullen gaat, pakken we het samen aan. U maakt zelf de beslissing wat u wenst te behouden en wat niet. Ik zal u ondertussen adviseren en helpen om structuur te geven in het bewaren van spullen en het ordenen. Met mijn kennis voor vintage en antiek kan ik wanneer nodig u adviseren en eventueel helpen met het online verkopen. De online verkoop regelt u verder zelf.

Opruim coaching.

Een opruim coach kan fijn zijn voor heel veel dingen. Van een ontplofte garage of zolder, tot ongeorganiseerde keukenkastjes of badkamer lades. Voor veel mensen is opruimen gewoon geen favoriete bezigheid, maar voor sommige gelukkig wel. Samen maken we een begin zodat ik vervolgens mijn magie kan toepassen. Onder dit advies valt:

  • Intake gesprek om jou beter te leren kennen en wat u wensen zijn.
  • Uitzoeken en sorteren van de spullen.
  • Schoonmaken.
  • Ordenen en inrichten.

Inboedel op-/ uitruimen.

Heeft u hulp nodig bij het uitruimen van een woning, daarvoor kunt u ook mijn hulp inschakelen. Onder een inboedel op-/ of uitruimen verstaan we met name het totaal leeg halen van een ruimte. Dit kan op veel verschillende manieren; van het inpakken van waardevolle spullen tot een vrachtauto naar de kringloop of stort.

Het op-/ en uitruimen van een inboedel vergt veel tijd en energie. Iets waar niet iedereen op staat te wachten. Ook kan het een heel emotioneel iets zijn, bijvoorbeeld na een overlijden. Samen gaan we er doorheen en helpen we je zo goed mogelijk met het uitruimen van jouw inboedel.

Omdat de wensen en benodigdheden hierin erg verschillen, kan je voor deze service een offerte aanvragen.

Het samen brengen van inboedels.

Net gaan samenwonen? Dat is natuurlijk super leuk, maar kan ook lastig zijn. Ieder heeft zijn eigen spullen en eigen smaak. Daarom soms is het moeilijk daar een geheel in te brengen, of juist om afscheid te nemen van vorige meubelstukken. Hier helpt ik jullie graag mee!

Dit pakket biedt eigenlijk een combinatie van opruim coaching en interieur advies. Want ondanks dat het hier om opruimen en keuzes maken gaat, moet het natuurlijk ook een mooi geheel worden! Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen kan je het beste een offerte aanvragen.

Wie wordt er nou niet blij van een mooi en opgeruimd huis? Zet daarom vandaag nog de stap en neem contact met ons op en wij zullen u helpen!

 

© 2020 - 2024 Villa Leuvenstein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel