Veelgestelde vragen

Welke garantie kunt u bieden?
Wat kan ik doen met een klacht?

Wat zijn de verzendkosten?
Wie verzorgt de levering en hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
Versturen jullie ook naar het buitenland?

Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd is?
Hoe kan ik artikelen retourneren?
Welke rechten en plichten zijn verbonden aan retourneren?

 

Welke garantie kunt u bieden?
Het merendeel van onze voorraad bestaat uit gebruikte artikelen met de nodige gebruikerssporen, die wij gezamenlijk als brocante en vintage liefhebber juist zo kunnen waarderen. De foto's bij de artikelen geven een indicatie van deze gebruikerssporen. Wij staan er wel voor in dat onze artikelen voldoen aan de overeenkomst, de in ons aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de koopovereenkomst bestaande wettelijke bepalingen en overheidsvoorschriftenToch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie (m.u.v. van glaswerk). Indien dit het geval is, neem dan contact met ons op. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

Wat kan ik doen met een klacht?
Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent, bijvoorbeeld over een product, de wijze van betaling of de levering. Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@villaleuvenstein.nl. Vermeld daarin uw persoonsgegevens, de aard van uw klacht en eventueel uw bestelnummer en de datum van uw bestelling. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van uw bestelling. Wij hanteren onderstaande tabel voor de berekening van de verzendkosten.

- minder dan 10 kilogram: €6,95  Nederland, €6,95 Belgi​ë
tussen 10 en 30kilogram: 13,20 Nederland, €13,20 Belgi​ë
- meer dan 30 kilogram: €79,95 Nederland,  79,95 Belgi​ë

U kunt er ook voor kiezen uw artikelen af te halen in de showroom. Zo hoeft u geen verzendkosten te betalen. Ook voor bestellingen boven de €950,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Wie verzorgt de levering en hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Bestellingen worden verzorgd door MyParcel. We streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling aan te bieden aan deze bezorgservice. Over het algemeen zal MyParcel de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 het pakket afleveren. U kunt echter ook zelf een datum kiezen.

Zodra we uw pakket verstuurd hebben, ontvangt u van ons een mail met daarin een Track & Trace code. Met de ontvangen Track & Trace code kunt u online kijken hoe laat uw pakket zal worden bezorgd, zodat u daar rekening mee kunt houden. Via de Track & Trace e-mail kunt u op de MyParcel tracking site of via de app van MyParcel de dag en/of tijd van de bezorging wijzigen. Dit kan vanaf het moment dat het pakket de eerste sorteerscan krijgt tot 06.00 uur op de dag van bezorging. U kunt dus al vóór de eerste bezorging aangeven waar en wanneer u het pakket wilt ontvangen. Komt het dan nog steeds niet gelegen? Dan kunt u het eenvoudig bij de dichtstbijzijnde PostNL-locatie laten bezorgen. Een 100% garantie dat deze exact op de gekozen dag door MyParcel wordt aangeboden, kunnen we echter niet bieden.

Uitzonderingen zijn bestellingen die te groot en/of te zwaar zijn om als pakket verzonden te worden. Deze bezorgen wij zelf of laten wij bezorgen door een erkende koerierdienst  'De Vetste Service'. Wij houden u op de hoogte van de status van de levering omdat de levertermijn van deze bestellingen altijd in overleg is. Wij bezorgen deze bestellingen alleen tot de begane grond. U dient het product zelf vanuit onze bestelbus naar binnen te brengen en op de plek te zetten. Uw adres dient uiteraard normaal toegankelijk te zijn. Uiteraard kunt u deze bestellingen ook zelf afhalen in de showroom.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat is mogelijk. U kunt tijdens het afhandelen van uw bestelling een ander verzendadres invullen. 

Versturen jullie ook naar het buitenland?
Ja, wij versturen de bestellingen ook naar Belgi​ë

Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd is?
We vragen u een beschadiging aan uw pakket of aan de inhoud, binnen 48 uur na ontvangst te melden via een e-mail naar info@villaleuvenstein.nl of telefonisch op 06-54716698.

Hoe kan ik artikelen retourneren?
Mocht een nieuw artikel niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u dit retourneren. Stuur hiervoor binnen 14 dagen een mail naar info@villaleuvenstein.nl. Voeg bij deze mail een ingevuld herroepingsformulier. Het herroepingsformulier kunt u hier downloaden.

Welke rechten en plichten zijn verbonden aan retourneren?
Tweedehands producten kunt u niet retourneren. Voor nieuwe producten heeft u wel het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel hebt ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail met inbegrip van het herroepingsformulier te sturen via info@villaleuvenstein.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen in de staat dat u het product heeft ontvangen. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de meegeleverde verpakking te retourneren.

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald hebt, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies tijdens van een retourzending.

 

© 2020 - 2024 Villa Leuvenstein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel