Winkel

In de winkel van Villa Leuvenstein vindt u unieke woonaccessoires en meubels in de stijl van vintage en brocante, cadeaus en kerstpakketten (informatie over kerstpakketten volgt).

U kunt shoppen naar opgeknapte spullen van vroeger die vaker van betere kwaliteit waren en met liefde werden gemaakt. Het assortiment bestaat voornamelijk uit gerecyclede en restylede producten. Het merendeel van deze producten knappen wij zorgvuldig in ons atelier op tot unieke prachtige eyecatchers met soms een andere functie. Producten met een stukje geschiedenis krijgen zo een nieuwe bestemming. Ook wordt oud met nieuw gecombineerd zodat bijzondere items ontstaan. Kortom, bij Villa Leuvenstein vindt u die unieke meubels en accessoires die uw huis nog net iets persoonlijker en specialer maken.

Terwijl u rondneust tussen de brocante en vintage, kunnen wij een lekker kopje thee of bakje Barista-koffie en een heerlijk taartje voor u klaarzetten. Wij staan graag voor u klaar indien u advies wenst zonder verplichtingen. Dit kan zowel tijdens de reguliere openingstijden als op afspraak.

Een gedeelte van het assortiment uit de winkel vindt u ook in onze webshop.

© 2020 - 2024 Villa Leuvenstein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel